Bij onze partner Cotton Lane is alles in de haak! Van hippe retro sleutelhangers tot prachtige kraamcadeaus, er wordt er op los gehaakt. 
The Craftz Cabin is de exclusieve online verkooppartner van Cotton Lane en verder zijn deze prachtige geschenkartikelen te verkrijgen op de hieronder aangegeven markten die zij bezoeken. 

klik op onderstaand logo om direct naar onze webshop te gaan

Website_feature_logo_cottonlane

Ondanks de goede zorgen van Cotton Lane om alle gehaakte producten zo veilig mogelijk in elkaar te zetten moeten wij u toch op de volgende aansprakelijkheidsclausule wijzen. Deze is overigens ook terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

 

Aansprakelijkheid

Cotton Lane en The Craftz Cabin zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten.

Gebruik de gehaakte (baby)spullen altijd alleen onder supervisie van een verantwoordelijke volwassene!

  • Kleine onderdelen en verstikkingsgevaar

Cotton Lane doet er alles aan doen om alle onderdelen zo stevig mogelijk in elkaar te zetten, maar let op dit is géén speelgoed. Onderdelen kleiner dan 3 cm zijn niet geschikt voor baby’s, kinderen en huisdieren i.v.m. verstikkingsgevaar. Cotton Lane en The Craftz Cabin kunnen niet verantwoordelijk en aansprakelijk worden gehouden voor het gebruik van de producten en onverhoopte ongelukken of schade. De toezichthouder mag baby’s, kinderen en huisdieren niet alleen laten met de producten en is altijd zelf verantwoordelijk voor het gebruik, de veiligheid en de hygiëne. Bij het akkoord gaan met de koop en hiermee de algemene voorwaarden bevestig je ook dat je kennis hebt genomen van deze veiligheidsvoorschriften. Geef je het artikel cadeau zorg er dan altijd voor dat de veiligheidsvoorschriften door de ontvanger grondig worden gelezen.